Julie-Julsen_hoofd

Julie Julsen sieraden

Het eigenzinnige sieradenmerk Julie Julsen uit Duitsland wordt gedreven door de schoonheid van de natuur. Dit zie je terug in de uniek ontworpen hangers, waarin bewegende edelstenen verwerkt zijn. Een combinatie van inspiratie, creativiteit, gevoeligheid en vakmanschap van hoogstaand niveau maken de sieraden van Julie Julsen een ware must-have voor de unieke en individuele vrouw!

Dancing stones: constant in beweging!

De hangers uit de Dancing Stones collectie van Julie Julsen worden geproduceerd met de beste kwaliteit 925 sterling zilver. De sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren, zoals geel en rose goud. De glimmende edelstenen zijn zo ingezet dat ze met uw bewegingen meebewegen. De interactie tussen licht en beweging zorgt voor een speels effect. Uw sieraad lijkt constant in beweging, precies zoals de natuur ook altijd in beweging is!

Benieuwd geworden naar de schitterende sieraden van Julie Julsen? U vindt de collectie bij Juwelier Dirk Oskam in Rotterdam-Zuid. Kom gerust langs om te zien hoe de hangers u staan!

Julie-Julsen_naast


Top